ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΛΕΨΑΝ...πάνω από έναν τόνο χαλκού σε ένα οικόπεδο στην περιοχή της Μυτιλήνης


Μεγάλη οικονομική ζημιά, που ξεπερνάει σε κόστος τα 8.000 ευρώ, είχαν προκαλέσει οι «κυνηγοί» χαλκού που είχαν εισβάλει πριν από τρεις εβδομάδες σε ένα οικόπεδο στην περιοχή της Μυτιλήνης, όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις μιας δημόσιας επιχείρησης και είχαν «ξηλώσει» πάνω από έναν τόνο χαλκού!

Οι δράστες είχαν παραβιάσει την εξωτερική περίφραξη και είχαν αρπάξει από τις εγκαταστάσεις χάλκινους αγωγούς συνολικού βάρος ενός τόνου και 190 κιλών. Όπως διαπίστωσαν από την διερεύνηση της κλοπής οι άνδρες της Ασφαλείας, ο κλεμμένος χαλκός μεταφέρθηκε σε περιοχή της Αττικής για να πουληθεί σε κάποια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων.


Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της λεηλασίας της δημόσιας επιχείρησης δυο νεαροί Έλληνες, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Δεν συνελήφθησαν, όμως, καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου