ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Όνομα-έκπληξη για διάδοχος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λάρισα και έτσι όπως αυτή ήρθε για τον Δικέφαλο έφερε ξανά προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου, καθώς


 χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.Το βάρος πέφτει μοιραία 

στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική από τον Τύπο της Θεσσαλονίκης, ενώ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά και στο στόχαστρο των οπαδών, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Διαχρονικά, άλλωστε, όποιος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν είχε «σύμμαχο» τα Μέσα της πόλης, αλλά και τους φιλάθλους, δύσκολα μπορούσε να επιβιώσει κι αυτή την κατάσταση ζει αυτή τη στιγμή ο Ρουμάνος κόουτς μετά την απρόσμενη γκέλα από την ΑΕΛ.

Πλέον, ο τεχνικός του Δικεφάλου φαίνεται πως βρίσκεται υπό κρίση και πολλοί στη Θεσσαλονίκη εκτιμούν ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη μπορεί να είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Την ίδια στιγμή, κυκλοφορούν ήδη κάποια σενάρια (προς το παρόν δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν) που αναφέρουν ότι ένας πιθανός αντικαταστάτης του Ρουμάνου τεχνικού μπορεί να είναι ο Βλάνταν Ίβιτς!

Ο Σέρβος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που έφυγε από την Τούμπα και όπως λένε οι φήμες υπάρχει πάντα στα υπόψιν της «ασπρόμαυρης» διοίκησης. Μπορεί να μοιάζει στην παρούσα φάση με μία... τρελή εξέλιξη, αλλά κάποιοι στην Τούμπα δεν την αποκλείουν σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Ρουμάνος προπονητής.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία από τον ΠΑΟΚ και παρά τις πιέσεις που φέρεται να δέχτηκε μέχρι την τελευταία στιγμή από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου