ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Ανδρέας Λοβέρδος......Νέος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειαςτου NATO

Νέος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του NATO εξελέγη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,


Ανδρέας Λοβέρδος.
....εξελέγη ομόφωνα
Η πρόταση για την υποψηφιότητα του έγινε από την Σοσιαλιστική Ομάδα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του NATO.

Σήμερα Δευτέρα 9 Οκτωβρίου Αντρέας Λοβέρδος εξελέγη ομόφωνα κατά την 63η ετήσια σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που ολοκληρώθηκε στο Βουκουρέστι.


Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ (Κ.Σ. ΝΑΤΟ) ιδρύθηκε το 1955 και σε αυτήν μετέχουν, με καθεστώς πλήρους μέλους, βουλευτές των 28 χωρών μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ).

Αν και καθόλα ανεξάρτητο σώμα από τη γενικότερη δομή του ΝΑΤΟ, η Συνέλευση αποτελεί σύνδεσμο μεταξύ των εθνικών κοινοβουλίων και της Συμμαχίας.

Σκοπός της είναι ενθάρρυνση των κυβερνήσεων των κρατών μελών να λαμβάνουν υπόψη τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντα του ΝΑΤΟ, όταν προωθούν συναφή νομοθετήματα στο εθνικό επίπεδο, καθώς και στην προώθηση των στόχων της Συμμαχίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των εθνικών κοινοβουλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου