ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

«Με πίεζε σύμβουλος του Πολάκη για ψευδή στοιχεία κατά Άδωνι» καταγγέλλει Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ

Στην καταγγελία πως δεχόνταν πιέσεις από σύμβουλο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκης για ψευδή 

στοιχεία κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη προχώρησε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του

 ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, στην εξεταστική επιτροπή για τα θέματα της υγείας. 

«Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους», υποστήριξε η κυρία Θεοφιλάτου...

Η ίδια κατήγγειλε πιέσεις που δέχτηκε από σύμβουλο του κ. Πολάκη να καταθέσει ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Μάλιστα η κ. Θεοφιλάτου ανέφερε ότι από την ημέρα που αρνήθηκε να υποχωρήσει της πίεσης του υπουργού ξεκίνησε ένα συνεχές μπούλινγκ εναντίον της.

«Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη, μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23, δεν ήταν υπάλληλοι, σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου».

«Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους», υποστήριξε η κυρία Θεοφιλάτου.

Οι καταγγελίες της συγκεκριμένης μάρτυρος, προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος άρχισε να την πιέζει φορτικά και να ρώτα αν εργάζονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ κι άλλοι συγγενείς της επικαλούμενος δημοσιεύματα.

Ο κ. Γ. Γεωργαντάς από τη Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον κ. Λάππα για τον τρόπο με τον οποίο την υπέβαλε τις ερωτήσεις κάνοντας λόγο για «ανακριτικό στυλ», ενώ όσον αφορά τις καταγγελίες της κ. Θεοφίλατου ανέφερε ότι από αυτές προκύπτει απόπειρα τέλεσης ποινικού αδικήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου