ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ... dunamitispress@yahoo.gr ...dunamitis1@gmail.com.... 24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Προειδοποίηση-Βόμβα από τον Τάσο Αρνιακό. “Έρχονται Χιόνια στην Αττική μέσα στις Επόμενες Ώρες”

Καιρός: Ψυχρή εισβολή στη χώρα μας – Χιονόνερο έριξε το πρωί στα βόρεια προάστια της Αττικής – 

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για χιόνια στο ορεινά του νομού.

Ήλιος με «δόντια». Τσουχτερό κρύο με θερμοκρασίες
ακόμα και 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού σήμερα, Τετάρτη (06/12/2017).
Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, το πρωί έπεσε χιονόνερο στα βόρεια προάστια της Αττικής, ενώ περιμένουμε και χιόνια στα ορεινά.
Ο Τάσος Αρνιακός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1, είπε πως σήμερα περιμένουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα. Ωστόσο, το κύριο είναι ιδιαίτερο τσουχτερό, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Στις υπόλοιπες νοτιότερες περιοχές, κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε βροχές.


Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06 έως 10 βαθμούς στα βόρεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό στα χιονοδρομικά κέντρα ο υδράργυρος έπεσε 10 κάτω από το μηδέν.
«Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού, κυρίως το πρωί με χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά, αλλά γρήγορα θα φτιάξει ο καιρός» είπε ο Τάσος Αρνιακός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου